Beste bezoeker,

De Creatieve Hobby- en Handwerkdagen zullen, evenals vorig jaar niet samenvallen met de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen. Helaas hebben we de conclusie moeten trekken dat de combinatie van de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen en de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen niet goed samenging daar het toch twee totaal andere doelgroepen trekt. Wellicht zullen de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen in de toekomst op een ander moment georganiseerd worden. Mocht dit zo zijn dan zullen we dat hier en op onze website kenbaar maken.

De kaartenliefhebbers en scrapbookers kunnen hun hart ophalen tijdens onze Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen op 1 t/m 3 september in de Brabanthallen in Den Bosch. Meer informatie over deze beurs vindt u op www.knotsgekkekaartendagen.nl. Wij hopen u op deze dagen te mogen verwelkomen, graag tot dan!


Veelgestelde vragen

Wanneer vindt de volgende Creatieve Hobby- en Handwerkdagen plaats?

De datum hiervoor is nog niet bekend.

Wat zijn de openingstijden?

De beurs is donderdag t/m zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Mogen mannen echt gratis naar binnen?

Ja, mits samen met een vrouw, mogen de mannen, vaders, schoonzonen, opa’s gratis naar binnen. Is scrappen of het maken van kaarten ook hun hobby, dan boffen ze helemaal. Deze ronde gaan we wel een enquete houden, welke hobby’s deze heren hebben. Wellicht dat we in de toekomst daar iet mee kunnen doen.

Waarom moeten kinderen betalen?

Kinderen (4 t/m 10 jaar) betalen, omdat ze gratis workshops krijgen en dus bezig gehouden worden door een professioneel team. Bovendien krijgen ze een tasje (zo lang de voorraad strekt) met leuke verrassingen mee naar huis. Het is een dagje uit voor heel de familie! Voor jonge mensen tussen 11 en 16 jaar is er een speciaal tienerkaartje in het leven geroepen. Zie elders op de website.

Als ik mijn (klein)kinderen niet meeneem, kan ik dan ook een verrassingstasje krijgen?

Nee, dit is alleen voor kinderen die meekomen..

Wat zijn de kosten voor parkeren?

Helaas hebben wij geen invloed op de parkeertarievedie gelden op de locaties. Kijk voor de juiste tarieven voor de Brabanthallen op www.brabanthallen.nl.

Worden er pendelbussen ingezet?

Er worden vanaf de achterzijde Centraal Station ‘s Hertogenbosch pendelbussen ingezet. Kosten retourtje € 1,50 p.p.

Is er een garderobe aanwezig?

Voor €1,50 bewaren wij in onze garderobe uw jas. Voor de inhoud van uw jas zijn wij niet aansprakelijk.

Kan ik pinnen in de Brabanthallen?

Bij de Brabanthallen is een pinautomaat aanwezig in de Centrale Entree. Er is een kassa, waar met pin afgerekend kan worden. Steeds meer deelnemers hebben de beschikking over een pinautomaat en ook bij de cateringterrassen is met pin te betalen.

Waar vind ik de EHBO?

De EHBO loopt rond op de beurs. Indien je de EHBO-post nodig hebt, meld je dan bij de entree controle. De EHBO wordt dat voor je opgeroepen.

Ik heb voorwerpen gevonden/verloren.

Alle gevonden voorwerpen geef je af bij de entree controle. Daar meld je je ook mocht je iets verloren hebben.

Is er Wi-Fi aanwezig?

De Brabanthallen ’s Hertogenbosch werkt met KPN Hotspots.

Welke voorzieningen zijn er voor minder validen?

De beurs is goed te betreden voor minder validen. Er zijn een aantal parkeerplaatsen gereserveerd in de onmiddellijke nabijheid van de te gebruiken in- en uitgangen. Let op de verwijzingsborden op de parkeerplaats. Kosten parkeren, volgens geldend tarief. Er zijn een beperkt aantal rolstoelen aanwezig. Om een rolstoel te reserveren, neem je vooraf alvast contact op met de organisatie.

Waar mag gerookt worden?

Het gehele complex van de Brabanthallen ’s Hertogenbosch is rookvrij. Als je wilt roken, kan je gewoon lekker fris naar buiten.

Mogen honden mee naar binnen?

Nee honden mogen niet mee naar binnen, uitgezonderd 'hulp'honden.

hobbyhandwerkdagen
hobbyhandwerkdagen
hobbyhandwerkdagen