Beste bezoeker,

De Creatieve Hobby- en Handwerkdagen zullen, evenals vorig jaar niet samenvallen met de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen. Helaas hebben we de conclusie moeten trekken dat de combinatie van de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen en de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen niet goed samenging daar het toch twee totaal andere doelgroepen trekt. Wellicht zullen de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen in de toekomst op een ander moment georganiseerd worden. Mocht dit zo zijn dan zullen we dat hier en op onze website kenbaar maken.

De kaartenliefhebbers en scrapbookers kunnen hun hart ophalen tijdens onze Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen op 1 t/m 3 september in de Brabanthallen in Den Bosch. Meer informatie over deze beurs vindt u op www.knotsgekkekaartendagen.nl. Wij hopen u op deze dagen te mogen verwelkomen, graag tot dan!


Ticket informatie

De entreeprijs aan de kassa is:

Volwassenen
€ 9,50 p.p.
incl. bezoek Knotsgekke Kaarten Dagen
(Heren in gezelschap van een dame mogen gratis naar binnen)

Kinderen tot 4 jaar
Kinderen tot 4 jaar zijn gratis

Kinderen 4 t/m 10 jaar
€ 5,00 p.p.
(inclusief 3 workshops en goodiebag zolang de voorraad strekt)

Tienerkaartje 11 t/m 16 jaar
€ 7,50 p.p.
(inclusief 3 workshops op de beursvloer)

Koop nu je kaartje in de voorverkoop voor volwassenen voor slechts € 7,50 (incl. bezoek aan de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen).

Bezoekers uit buitenland
Er is geen mogelijkheid om kaarten online te kopen, maar op vertoon van je identiteitskaart of paspoort ontvang je dezelfde korting als de voorverkoop. Je betaalt dus per ticket €7,50 i.p.v. €9,50.

Worden er pendelbussen ingezet?
Er worden vanaf de achterzijde Centraal Station 's Hertogenbosch pendelbussen ingezet. Kosten retourtje € 1,50 p.p.

 

Koop uw tickets

hobbyhandwerkdagen
hobbyhandwerkdagen
hobbyhandwerkdagen