Beste bezoeker,

De Creatieve Hobby- en Handwerkdagen zullen, evenals vorig jaar niet samenvallen met de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen. Helaas hebben we de conclusie moeten trekken dat de combinatie van de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen en de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen niet goed samenging daar het toch twee totaal andere doelgroepen trekt. Wellicht zullen de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen in de toekomst op een ander moment georganiseerd worden. Mocht dit zo zijn dan zullen we dat hier en op onze website kenbaar maken.

De kaartenliefhebbers en scrapbookers kunnen hun hart ophalen tijdens onze Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen op 1 t/m 3 september in de Brabanthallen in Den Bosch. Meer informatie over deze beurs vindt u op www.knotsgekkekaartendagen.nl. Wij hopen u op deze dagen te mogen verwelkomen, graag tot dan!


Deelnemersinfo 2015

Uw bedrijf presenteren aan tienduizenden zeer gedreven hobbyisten

Duizenden hobbyisten verheugen zich op de komende Creatieve Hobby- en Handwerkdagen. Een beurs waar alle creatieve hobby’s worden gepresenteerd, zolang het maar geen kaartenmaken of scrappen. Het splitsen van deze segmenten, blijkt een gouden formule te zijn. Zowel voor de exposant, als de bezoekers. Samen met de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, is de beurs uitgegroeid tot het grootste creatieve evenement met deze unieke opzet. Niet alleen bezoekers uit Nederland, België en Luxemburg, maar ook uit Duitsland, Ierland, Engeland en Zwitserland weten inmiddels de weg te vinden naar de Brabanthallen.

De bezoeker waardeert de beurs met een dikke acht! Het zijn jonge, hippe, gedreven en koopgrage hobbyisten. Altijd op zoek naar de laatste trends. Zij informeren zich via blogs, social media, tijdschriften, kranten en nieuwsbrieven. Uiteraard spelen wij hierop in met informatie, persberichten en advertenties. Zo komt de beurs onder de aandacht van een groot publiek

Ook de jeugd wordt niet vergeten. Zij vormen immers onze toekomst. Kinderen van 4 tot en met 10 jaar worden professioneel en creatief bezig gehouden. Ze krijgen op hun entreebewijs drie workshops gratis en een tasje met creatieve verrassingen mee naar huis. Nieuw is dit jaar het speciale tienerkaartje. Jonge mensen tussen 11 en 16 jaar krijgen op hun entreebewijs drie workshops gratis. Deze workshops bevinden zich op beide beurzen.

Er worden flyers verspreid onder de doelgroep. In de najaarseditie worden ook de vakantieparken, campings en hotels (in de omgeving) niet vergeten. Dat resulteert jaarlijks in een groot bezoekersaantal. De Creatieve Hobby- en Handwerkdagen, worden in ‘s Hertogenbosch tegelijkertijd georganiseerd met de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen. Voor één prijs kan men beide beurzen bezoeken. Vorig jaar hebben wij in slechts drie dagen, haast 20.000 bezoekers mogen ontvangen!

Deelnemen aan de Hobby- en Handwerkdagen is uitermate geschikt om uw bedrijf te promoten, de laatste trends en materialen te presenteren én direct een leuke omzet te behalen.

hobbyhandwerkdagen
hobbyhandwerkdagen
hobbyhandwerkdagen