Beste bezoeker,

In verband met de voorbereidingen voor een groots creatief evenement, Zullen de Creatieve hobby- en handwerkdagen, welke ook daar ondergebracht zullen worden, verschuiven naar voorjaar 2017. Meer informatie hier over volgt zsm.


Bezoekersinformatie 2015

Creatieve Hobby- en Handwerkdagen, Do it Yourself met Pasen!

De lente is hét seizoen voor frisse ideeën en een nieuwe look in huis. De Creatieve Hobby-en Handwerkdagen is bedoeld voor iedereen die hip, happy en creatief de lente in wil gaan. Op deze gezellige voorjaarsbeurs vindt men alles over haken, breien, quilten, papercraft, borduren, zelf maak mode, taarten, sieraden, originele home- en groendecoraties , punniken en meer! Dit jaar valt de beurs gelijk met de Knotsgekke Kaarten - en Scrapdagen, het walhalla voor de echte papierliefhebbers! Meer dan 200 exposanten staan te popelen om creatief uit te pakken, vlak voor Pasen, dus werk aan de winkel! Met als speciaal thema Do it Yourself met Pasen! Voor de tieners dit jaar een speciaal kaartje met gratis workshops. Wat dacht je van Hip voor Noppes of creatieve paasnagels! En voor de newly weds…..het thema plein: ‘ de weddingplanner’ . Vol met creatieve bruidstaarten en -versiertips!

Speciale items op de beursvloer: Met Hand & Hart gemaakt!

* Excentrieke paaseieren * Hippe taarten * Brei een ei * Upcyclen: simpel en creatief geluk met potjes, pannetjes en ander keukengerei *Pimpen van oud meubilair * De mooiste patronen voor nieuwe kleding uit restpartijen/ HIP VOOR NOPPES! * Paperlove: creatief dagboek (art journal / visueel dagboek) *Mixed media *Formidabele diorama’s * Vilten Fantasie * Zeg het met bloemen * Teken- en schilderpaviljoen * Tussen Kitsch & Kunst * Creatieve Baksels, zeg het met Taarten & Kaarten en nog veel meer!

Opfleuren met bloemen

Dit jaar volop aandacht voor bloemen! Paasdecoraties, creatieve paastakken! Bloemen zijn sfeermakers bij uitstek. Bloemschikkers laten zien hoe men de omgeving meer sfeer geeft. Daarbij gebruiken ze niet alleen bloemen in diverse kleuren, maar combineren dat met gehaakte thema’s , stoffen, lintjes, bandjes en nog veel meer. Tijdens de Creatieve Hobby-en Handwerkdagen wordt ook veel aandacht besteed aan de aankleding en decoratie van de tuin. Laat de Paashaas maar komen

hobbyhandwerkdagen
hobbyhandwerkdagen
hobbyhandwerkdagen